close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 
Cabinete stomatologice » Produse stomatologice » Igiena Orala » Produse Igiena Orala » produse de igiena orala SILVER CARE
Ne pare rau! Produsul nu mai este valabil!

inapoi                                    Vezi firme   adauga produs   beneficii

produse de igiena orala SILVER CARE

produse de igiena orala SILVER CARE
produse de igiena orala SILVER CARE produse de igiena orala SILVER CARE produse de igiena orala SILVER CARE produse de igiena orala SILVER CARE produse de igiena orala SILVER CARE
Marca
Produs marca: SILVER CARE

Descriere
APMED IMPLANT este o companie cu actionariat romanesc cu sediul in Iasi si de peste 7 ani APMED IMPLANT este unic importator si distribuitor in ROMANIA a produselor de igiena orala produse de PIAVE ITALIA, precum si a produselor de igiena corporala BOREAL PROFESSIONAL si DERMOGELLA .
Piave Italia are o experienta de peste 40 de ani in dezvoltarea si innovarea produselor de igiena orala, cu game si marci inregistrate SILVER® CARE, PIAVE® si DENTONET ® PROFESSIONAL, ocupand un loc important in piata de igiena orala.
PIAVE introduce in premiera mondiala in anii ‘90 un concept inovativ al periutei de dinti cu proprietati antibacteriene SILVER® CARE, cu propriu brevet mondial: capul periutei acoperit cu argint pur.
Experiente clinice au determinat gradul de contaminare microbiana reziduala cu Spreptococcus Mutans (cel mai important microorganism al cariei) dupa utilizarea zilnica.
Comparand periutele SILVER® CARE avand capul acoperit cu argint cu o periuta de dinti obisnuita, rezultand graficul ce evidentiaza activitatea antibacteriana a ionilor de argint depozitati pe suprafata capului periutei SILVER ® CARE, asa incat in 24 de ore observam eliminarea contaminarii bacterine fata de periutele de dinti obisnuite.
IN SINTEZA, simplul contact al apei cu capul periutei SILVER® CARE acoperite de ARGINT PUR reprezinta un NATURAL SI CONTINUU PROCES ANTIBACTERIAN, asa cum rezulta din studiul “Il dentista moderno”, editat de Universita’ degli Studi di Milano.
De-a lungul anilor línea SILVER ® CARE si-a impus propria identitate, afirmandu-se intr-o piata dominata de marile grupuri multinationale, cucerind cote de piata semnificative.
Gama produselor PIAVE este foarte diversificata si in continua evolutie, structurata pentru a acoperi toate segmentele de consum.
SILVER ® CARE este linea reprezentativa, dar aceleasi concepte de calitate si de inovatie se regasesc si in liniile PIAVE® si DENTONET ® PROFESSIONAL.
Toate cele 3 branduri SILVER® CARE, PIAVE® si DENTONET ® PROFESSIONAL au fost supuse analizelor si certificate de Clinica Stomalogica a Universitatii Studiilor din Milano.
Din 2008 toate produsele sunt sterilizate in timpul fazelor de ambalare, o noutate exclusiva in materie, dar mai ales o ulterioara garantie pentru consumatorul final, producatorul PIAVE fiind certificat ISO 9001:2008 inca din 1999.
Produsele PIAVE reunite sub trei branduri, Silver Care, Piave si Dentonet Professional se diferentiaza de cele ale competitorilor prin solutii specializate, prin inovatie continua si design.
Gama completă este destinată igienei orale, atât a adulţilor cât şi a copiilor (diferite tipuri periuţe de dinţi, pastă de dinti, apă de gură, aţă dentară, etc).
Portofoliul de produse importate si distribuite de APMED IMPLANT este completat de brandul DERMOGELLA produse dermatocosmetice de ingrijire a corpului (igiena intima, ingrijirea pielii si a parului), precum si o gama specializata destinata bebelusilor, produse ce au o o compoziţie bazată pe extracte naturale, precum uleiul de migdale, extractele de muşeţel, salvie, crin alb sau proteine de grâu.
APMED IMPLANT este de asemenea importator si distribuitor exclusiv in ROMANIA a produselor de ingrijire corporala, gama BOREAL produsa de IPPA ITALIA avand in portofoliu produse destinate manichiurii, pedichiurii, ingrijirii părului, etc.
Aceste trei game de produse sunt comercializate în importante lanţuri de farmacii din ţara, precumSENSIBLU, CATENA, CENTROFARM, Cityfarm, Remedio, Helpnet, Ropharma, Sante, dar şi în hypermarketurile CORA şi DM.
Având în vedere calitatea produselor pe care le distribuim, rasplatita de increderea consumatorilor, si evidentiata de recente studiile de piata realizate de prestigioasa firma Nielsen, in care produsele PIAVE ocupa un reprezentativ loc 4 la nivel national pentru volumul de vanzari al periutelor de dinti, suntem convinsi că prezenţa lor în reţeaua dumneavoastră poate aduce beneficii de ambele părţi.
În speranţa unei colaborări, vă mulţumim şi aşteptăm un răspuns din partea dumneavoastră.

Cu stimă,
Marius Puscasu
Key Account
Sc Apmed Implant SRL

Taguri: ARGINT PUR, SILVER CARE, IGIENA ORALA, PERIUTA DE DINTI, PASTA DE DINTI, ATA DENTARA, APA DE GURA, PERIE INTERDENTARA, PERIUTA ORTODONTICA, HALITOZA, CARIE, NIELSEN, PIAVE, DENTONET, DERMOGELLA, BOREAL, STOMATOLOGIC, CABINETE STOMATOLOGICE, DENTA, ALOE VE

Informatii despre firma
Nume: Apmed Implant
Data publicarii: 15 sep 2012
Data expirarii: 2 dec 2013
Arata numerele de telefon
 
     Contact firma
 
     
Detalii produs
 12 RON
DISCOUNT   discount
Exclusiv pentru membrii
cosadauga in cos
compara produs
 
Adauga bannerul tau
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole