close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 
Cabinete stomatologice » Produse stomatologice » Echipament Medical » Soft Cabinet Stomatologic » iStoma - Aplicatia medicilor eficienti
Ne pare rau! Produsul nu mai este valabil!

inapoi                                    Vezi firme   adauga produs   beneficii

iStoma - Aplicatia medicilor eficienti

iStoma - Aplicatia medicilor eficienti
Marca
Produs marca: iDava

Descriere
Dacă v-aţi săturat să tot instalaţi şi să încercaţi aplicaţii gratuite de pe site-uri unde nu există nici măcar un număr de contact pentru situaţiile neprevăzute sau dacă pur şi simplu doriţi o aplicaţie serioasă de gestiune pentru cabinetul sau clinica dumneavoastră atunci sunteţi la locul potrivit.

Noi vă suntem alături încă de la început.

Un consultant de-al nostru vă va instala aplicaţia la cheie astfel încât dumneavoastră nu vă veţi mai irosi timpul citind tutorialele referitoare la instalarea diferitelor componente sau la configurarea acestora pentru a se plia perfect nevoilor dumneavoastră.

Vă oferim, în mod gratuit, formarea iniţială pentru ca dumneavoastră să puteţi, încă din prima zi, să beneficiaţi de toate funcţionalităţile aplicaţiei iStoma. De asemenea vă punem la dispoziţie un manual de utilizare uşor de citit şi înţeles ce vă va permite să cunoaşteţi în întregime această aplicaţie. Tutorialele video vin pentru a completa formarea dumneavoastră şi a vă permite să utilizaţi în mod eficient aplicaţia noastră.

Dacă doriţi varianta demo pentru a vă face o idee despre ceea ce reprezintă iStoma nu ezitaţi să ne contactaţi. Ne ocupăm personal de instalarea acesteia fără niciun cost şi nicio obligaţie de cumpărare din partea dumneavoastră.

iStoma este aplicaţia de care aveţi nevoie şi care va răspunde în permanenţă tuturor nevoilor cabinetului sau clinicii dumneavoastră.

Taguri: soft cabinet stomatologic, software medical, soft gestiune pacienti

Informatii despre firma
Nume: iStoma - Aplicatia medicilor eficienti
Data publicarii: 27 dec 2012
Data expirarii: 31 dec 2013
Arata numerele de telefon
 
     Contact firma
 
     
Detalii produs
 500 RON
DISCOUNT   discount
Exclusiv pentru membrii
cosadauga in cos
compara produs
 
Adauga bannerul tau
Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole